My names are not posting

All issues and questions relating to Turbo Tourney should be posted here. Support members, forum moderators and other members can help you with your questions.
Post Reply
Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

My names are not posting

#1

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 8:49 am

I got my web site to post yesterday but the Make picks in not working. I cannot put names, phone, numbers or email addresses into the field

User avatar
Phil Wojo
Posts: 578
Joined: Mon Jul 21, 2014 3:51 pm
Old Username: philwojo
Location: Darien, IL

Re: My names are not posting

#2

Post by Phil Wojo » Mon Mar 14, 2016 9:10 am

Are you clicking on the "Pick Sheet" or the "enter Your picks". The "Pick Sheet" is just to print out and for viewing, not for online entries.
~Phil
Do you have a backup of your *.tt file??? If not save a 2nd copy somewhere other than your computer, use a flash drive or something, don't wait do it now!! Do it any time you make a change or import new entries.

For FREE web hosting services, meaning your own web site, check out [click]http://www.thefreesite.com/Free_Web_Space/[/click]
(They rate free hosting services)


Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#3

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 9:13 am

I am clicking on the Enter your picks on the web site. But names are not happening or phone numbers or email addresses all which are required

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#4

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 9:20 am

I have to go to work and want to fix this pronto

User avatar
Phil Wojo
Posts: 578
Joined: Mon Jul 21, 2014 3:51 pm
Old Username: philwojo
Location: Darien, IL

Re: My names are not posting

#5

Post by Phil Wojo » Mon Mar 14, 2016 9:21 am

what is your web link
~Phil
Do you have a backup of your *.tt file??? If not save a 2nd copy somewhere other than your computer, use a flash drive or something, don't wait do it now!! Do it any time you make a change or import new entries.

For FREE web hosting services, meaning your own web site, check out [click]http://www.thefreesite.com/Free_Web_Space/[/click]
(They rate free hosting services)


Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#6

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 9:25 am

As an Internet addon

User avatar
Phil Wojo
Posts: 578
Joined: Mon Jul 21, 2014 3:51 pm
Old Username: philwojo
Location: Darien, IL

Re: My names are not posting

#7

Post by Phil Wojo » Mon Mar 14, 2016 9:27 am

As in what link do you send to your users to make picks or go to your site.
~Phil
Do you have a backup of your *.tt file??? If not save a 2nd copy somewhere other than your computer, use a flash drive or something, don't wait do it now!! Do it any time you make a change or import new entries.

For FREE web hosting services, meaning your own web site, check out [click]http://www.thefreesite.com/Free_Web_Space/[/click]
(They rate free hosting services)


Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#8

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 10:22 pm

I send them to my web site at http://www.fearpickle.com and hit the Turbo Tourney page

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#9

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 10:40 pm

Help me please

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#10

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 10:47 pm

I checked my web site and hit Turbo Tourney but I do not see a entry page or option just a pick sheet which you said is for people to look at. Where is the entry page

User avatar
Doug
Posts: 332
Joined: Tue Jul 22, 2014 3:06 pm
Old Username: Doug
Location: Ankeny, IA

Re: My names are not posting

#11

Post by Doug » Mon Mar 14, 2016 11:48 pm

It doesn't look like you've posted an entry page yet. Select the Remote menu and then Deploy via Web to create and post your entry page.

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#12

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 11:53 pm

I have done that and viewed the page but it does not upload onto my posted page when I build wed site

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#13

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 11:58 pm

I am a long time user and never have had a serious problem until this year. I suspect my new Microsoft 10 operating system

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#14

Post by Fearpickle » Mon Mar 14, 2016 11:58 pm

I am running out of time

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#15

Post by Fearpickle » Tue Mar 15, 2016 12:11 am

I'm going to bed while my players are getting restless. I'll check it out early in the morning. This is not good. Maybe a reboot of the program. I am getting a ton of emails from frustrated players. What do you think could be causing this problem. I have to leave for work at 7:15 am. Hope to have it solved by then.

SamGordon
Posts: 227
Joined: Mon Jul 21, 2014 3:28 pm
Old Username: SamG
Contact:

Re: My names are not posting

#16

Post by SamGordon » Tue Mar 15, 2016 5:36 am

I'm using Windows 10 and not having a problem.

Check Remote -> FTP Manager and make sure 'Applies to' has 'Deploy via Web files' checked.

Fearpickle
Posts: 29
Joined: Sun Feb 28, 2016 8:03 pm
Old Username: Fearpickle
Location: Portland OR

Re: My names are not posting

#17

Post by Fearpickle » Tue Mar 15, 2016 6:10 am

I checked that and it is all good. I create the entry page but it does not download into my add on pages for some reason. when I build web site the entry page is missing and I do not know why.

User avatar
Doug
Posts: 332
Joined: Tue Jul 22, 2014 3:06 pm
Old Username: Doug
Location: Ankeny, IA

Re: My names are not posting

#18

Post by Doug » Tue Mar 15, 2016 7:50 am

I am looking at your web site right now and I see an Enter Your Picks menu that takes me to your entry page as expected.

User avatar
Phil Wojo
Posts: 578
Joined: Mon Jul 21, 2014 3:51 pm
Old Username: philwojo
Location: Darien, IL

Re: My names are not posting

#19

Post by Phil Wojo » Tue Mar 15, 2016 8:10 am

I just went to your page and I see the entry page as well, so not sure why you aren't seeing it. Try clearing out your browser cache, but it is there.
~Phil
Do you have a backup of your *.tt file??? If not save a 2nd copy somewhere other than your computer, use a flash drive or something, don't wait do it now!! Do it any time you make a change or import new entries.

For FREE web hosting services, meaning your own web site, check out [click]http://www.thefreesite.com/Free_Web_Space/[/click]
(They rate free hosting services)


Post Reply