Scheduler default

All issues and questions relating to Turbo Tourney Pro should be posted here. Support members, forum moderators and other members can help you with your questions.
Post Reply
BAM
Posts: 7
Joined: Thu Mar 15, 2018 10:01 am
Location: Dayton, OH

Scheduler default

#1

Post by BAM » Fri Mar 16, 2018 10:07 am

OK, so after losing all the entries because the internet add on and hosting on mysideline didn't stay checked, I ran build website before noticing in FTP manager that the box wasn't checked. This resulted in a file being created on our computer that the system now shows as the default file in the scheduler.

How do I set the scheduler so it updates results to the site hosted on mysideline.com and NOT to the file created on our computer now?

Thanks.

User avatar
Doug
Posts: 337
Joined: Tue Jul 22, 2014 3:06 pm
Old Username: Doug
Location: Ankeny, IA

Re: Scheduler default

#2

Post by Doug » Fri Mar 16, 2018 10:22 am

Select the Tools menu, then Schedule. In the "When Done" section, check the FTP The Files To My Web Server.

Post Reply